Hvorfor tro på et liv efter døden? #01

Mange har svært ved forstå at man kan tro på et liv efter døden, eller hvorfor man dog skulle gå så højt op i om der er et. I denne episode forklarer jeg hvorfor jeg gør.

Tror du på et liv efter døden? Hvorfor? Hvorfor ikke?

Kommentarer er velkomne enten på Facebook eller under indlægget her: Hvorfor tro på et liv efter døden?

 


2 Replies to “Hvorfor tro på et liv efter døden? #01”

 1. Dorthe Buck Madsen

  Jeg har ikke tænkt så meget over livet efter døden før. Jeg er hverken religiøs eller ren ateist. Som barn oplevede jeg mange underlige og uforklarlige ting, og blev nærmest bange for det uforklarlige. Derfor lukkede jeg ned og har siden dengang ikke ville høre eller tale om sjæle i blandt os eller andet uforklarligt. Men for en måned siden døde min søn Marcus på 14 år, af en hjernetumor. I forbindelse med hans sygdomsforløb har jeg studeret onkologi, proteiner og kroppens metabolistiske næringsveje – og er så småt begyndt at læse om bevidstheden. Marcus udåndede imens jeg havde hans ansigt i mellem mine hænder i det jeg fortalte ham hvor højt jeg elskede ham. Jeg afsluttede mine ord med et kys på hans smukke læber – og puf – så forsvandt han lige der… lige mellem mine hænder. Men hvor blev han af? Jeg kan stadig mærke ham her i vores hjem, og jeg hører ham tale til mig inde i mit hoved. Men hvor er han og i hvilken form/masse. Er det bare mig som taler til mig selv. Det ved jeg ikke… men jeg søger svar – måske svar som jeg aldrig vil få… ikke svar på hvorfor han skulle dø, men om der er mere mellem himmel og jord. Det troede Marcus på, han troede på at vi levede i flere demissioner, det samme liv, parallelt. Han sagde at han vidste at han skulle dø, for det gjorde han også i de andre liv. Men han sagde også at vi var hans familie hver gang i alle hans liv. Marcus forudsagde også ting. Men måske var det bare tilfældighed at hans forudsigelser passede?! Det ved jeg heller ikke?! Men en ting er sikkert – At jeg nu føler, at jeg er blevet tvunget til at åbne mig op for den verden jeg ellers har været bange for at beskæftige mig med. Måske søger jeg blot noget at parkere min sorg i. Jeg ved det ikke – men nu lytter jeg til dine podcast i håb om at finde “noget” at tro på. Glæder mig til at hører mere…

  • AnjaKL

   Kære Dorthe

   Undskyld jeg først har fået øje på din kommentar nu.

   Tak for din beretning – det gør mig ondt at høre at du har mistet din søn. ❤ Interessant med hans betragtninger og forudsigelser.

   Jeg kan varmt anbefale Bruce Moens bøger om hans udforskning af efterlivet hvis du vil vide mere om emnet. Der er mange både smukke og spændende beretninger i. Jeg har dem som e-bøger på https://www.uforklarbar.dk/tilbudspakke-bruce-moen-dansk men de kan også lånes som trykte bøger på biblioteket.

   Kærlig hilsen
   Anja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *