Kan man bevise et liv efter døden? #03

Videnskaben er endnu ikke så langt at den kan måle at der er et efterliv. Derfor er der ikke andet der kan bevise at der er liv efter døden, end din egen direkte erfaring. Men er det ikke også bevis nok?


2 Replies to “Kan man bevise et liv efter døden? #03”

 1. Bjarne korsgaard

  At tro mennesker skulle leve efter døden må udspringe af frygt. Hvorfor skulle vores art have en CHANCE TIL, når vi gør livet til et Helvede for os og alle andre arter. Hovmod kalder jeg det eller relegiøst vanvid. Delfiner, elefanter osv FORTJENER livet mere end os. Døden er meningsløs hvis alle, selv onde mennesker blot fortsætter deres psykotiske gerninger, Gud nej nej

  • AnjaKL

   Kære Bjarne

   Jeg er ganske uenig med dig. Hvis det er et emne du har lyst til at dykke mere ned i (det tænker jeg siden du er havnet her hos mig?), så tænker jeg at måske Martinus kunne være et godt sted at starte for dig, som jeg tolker har brug for at se den logiske sammenhæng for at det giver mening for dig: https://www.martinus.dk/da-dk/

   Det kan også være du er helt uinteresseret, og så vil jeg bare sige tak fordi du lyttede til min podcast og delte din holdning.

   Kærlig hilsen
   Anja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *